Energiatodistus Tampere | Edullinen Energiatodistus Omakotitaloon, Taloyhtiöön

Nyt voi kilpailuttaa energiatodistuksen Tampereen seudulla omakotitaloon taloyhtiöön jne. Jätä maksuton tarjouspyyntö sivujen kautta ja saa tarjoukset energiatodistuksesta paikallisilta laskijoilta sähköpostiisi. Palvelun käyttö on helppoa ja vaivatonta. Saat tarjoukset yhdelle keskitelly sivulle ja voit vertailla energiatodistus tarjoukset helposti.

Energiatodistus tarvitaan, kun ollaan myymässä vuoden 1980 jälkeen rakennettua taloa. Tällä hetkellä energiatodistus maksaa Tampereella omakotitaloon keskimäärin 250-500 euroa, mutta ylihintojakin voidaan pyytää. Taloyhtiöiden energiatodistuksen maksavat noin 500 -1000 euroa kohteesta riippuen. Paikallislehden uutisten mukaan energiatodistus voi maksaa jopa kaksi tuhatta euroa, mikä on aivan järjetön hinta yhdestä paperilappusesta.  Siksi olemmekin kehittäneet Kilpailuta Energiatodistus -palvelun, jolla voit hankkia energiatodistuksen edullisesti ja nopeasti Tampereen seudulla kuten myös koko Suomessa.

Kilpailuta energiatodistus tästä linkistä:

Hanki –> Energiatodistus Tampere

Energiatodistus Tampere | Kilpailuta Energiatodistus | Hanki Energiatodistus Tampereen seutu

Hanki Energiatodistus Tampereella, kuva WIkipedia

 

 Tietoa Tampereesta

Tampere (ruots. Tammerfors) on Suomen kaupunki ja Pirkanmaan maakuntakeskus, joka sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven rannoilla Pirkanmaan maakunnassa. Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kunta[5] ja toiseksi suurin kaupunkialue[6] Tampere on Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Tampereen kaupungin väkiluku on 220 609[2] ja kaupunkialueen väkiluku on 313 058[7] Kaupungin pinta-ala on 689,59 km², josta 525,01 km² maata ja 164,58 km² sisävesiä.[1] Tampere ja sen lähinaapurit Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne ja Ylöjärvi muodostavat yhdessä Tampereen seutukunnan. Seutukunnassa on 376 000 asukasta, ja se on Suomen toiseksi suurin väestökeskittymä Helsingin seutukunnan jälkeen.

Lähde: Wikipedia Tampere