Energiatodistus Turku | Edullinen Energiatodistus Omakotitaloon, Taloyhtiöön

Nyt voi kilpailuttaa energiatodistuksen Turun seudulla omakotitaloon taloyhtiöön jne. Jätä maksuton tarjouspyyntö sivujen kautta ja saa tarjoukset energiatodistuksesta paikallisilta laskijoilta sähköpostiisi. Palvelun käyttö on helppoa ja vaivatonta. Saat tarjoukset yhdelle keskitelly sivulle ja voit vertailla energiatodistus tarjoukset helposti.

Energiatodistus tarvitaan, kun ollaan myymässä vuoden 1980 jälkeen rakennettua taloa. Tällä hetkellä energiatodistus maksaa Turussa omakotitaloon keskimäärin 250-500 euroa, mutta ylihintojakin voidaan pyytää. Taloyhtiöiden energiatodistukset maksavat noin 500 -1000 euroa kohteesta riippuen. Paikallislehden uutisten mukaan energiatodistus voi maksaa jopa kaksi tuhatta euroa, mikä on aivan järjetön hinta yhdestä paperilappusesta.  Siksi olemmekin kehittäneet Kilpailuta Energiatodistus -palvelun, jolla voit hankkia energiatodistuksen edullisesti ja nopeasti Turun seudulla kuten myös koko Suomessa.

Kilpailuta energiatodistus tästä linkistä:

Hanki –> Energiatodistus Turku

Energiatodistus Turku | Kilpailuta Energiatodistus | Hanki Energiatodistus Turun seutu

Hanki Energiatodistus Turussa, kuva Wikipedia

 

Tietoa Turusta

Turku (ruots. Åbo) on Suomen kaupunki ja Varsinais-Suomen maakunnan keskus, joka sijaitsee Aurajoen suulla Saaristomeren rannikolla. Turun naapurikunnat ovat Aura, Kaarina, Lieto, Parainen, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Pöytyä, Raisio ja Rusko. Kunnan asukasluku on 182 281, mutta Turun keskustaajamassa on asukkaita 252 468[6]. Tämä tekee Turusta asukasluvultaan Suomen kuudenneksi suurimman kunnan, kolmanneksi suurimman kaupunkialueen ja Pohjoismaiden kahdeksanneksi suurimman taajaman.

Turun pinta-ala oli 1. tammikuuta 2014 maanmittauslaitoksen mittausten mukaan 306,36 km², josta 245,66 km² on maata, 3,46 km² sisävesialueita ja loput 57,24 km² merivesialueita. Turun rajanaapurikuntia ovat Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Pöytyä, Raisio ja Rusko. Mäet ovat etelästä pohjoiseen Kakolanmäki, Puolalanmäki, Samppalinnanmäki, Aninkaistenmäki, Yliopistonmäki, Vartiovuorenmäki ja Kerttulinmäki. Kaupungin korkein kohta on Karhunsauna (89 metriä) joka sijaitsee Tortinmäessä.

Lähde Wikipedia Turku